Zásady ochrany osobných údajov

Zásady spracovania osobných údajov

Cieľom spoločnosti Svenska Cellulosa Aktiebolaget SCA (SCA) je, aby sa všetky osoby, ktorých osobné údaje spoločnosť SCA spracúva, mohli maximálne spoľahnúť, že ich súkromie sa rešpektuje a ich osobným údajom sa venuje náležitá starostlivosť.
 
Osobné údaje budú spracovávané pre účely marketingu na základe zákona č. 122/2013 Z.z. o ochrane osobných údajov, prevádzkovateľom SCA Hygiene Products, spol. s r.o., so sídlom 049 12 Gemerská Hôrka a spracovávateľom ADRES SK s.r.o., Kopčianska 16, 851 01 Bratislava. Údaje poskytujete dobrovoľne a máte právo písomne namietať proti ich využívaniu na účely priameho marketingu. Svoj súhlas môžete kedykoľvek odvolať zaslaním písomného oznámenia na adresu sídla spoločnosti SCA Hygiene Products s.r.o.
 
Informácie

Osobné údaje vrátane údajov meno a adresa, ktoré ste poskytli spoločnosti SCA, budú spracované manuálne aj pomocou počítačov.
 
Poskytnuté osobné údaje budú spracované na účel poskytnutia Vami požadovaných informácií a služieb, ako aj na marketing a predaj alebo vývoj výrobkov.
 
Spoločnosť SCA môže odovzdať Vaše meno, e-mailovú alebo poštovú adresu tretím stranám, ako sú výkonné firmy alebo distributéri našich produktov, s cieľom splniť Vašu požiadavku. V našom mene Vám dodajú informácie alebo produkty, o ktoré ste prejavili záujem.
 
Poskytnuté údaje môžu byť exportované obchodným partnerom so sídlom v krajinách Európskej únie a mimo nej.
 
Na základe Švédskeho zákona o osobných údajoch máte právo na prístup k svojim osobným údajom a ich opravu. Tieto práva bude spoločnosť SCA maximálne dodržiavať, aby sme splnili všetky svoje zákonné povinnosti.
 
Táto stránka obsahuje odkazy na iné internetové stránky. Nie sme zodpovední za postupy súvisiace so súkromím ani za obsah týchto internetových stránok.
 
Ak máte otázky súvisiace s naším spracovaním osobných údajov, budeme radi, keď sa s nami skontaktujete na adrese:
 
SCA Hygiene Products Slovakia, s.r.o.
HEALTH CARE SLOVAKIA
GBC III, Galvaniho 15/B
821 04 Bratislava 2
 
Alebo nám zatelefonujte na číslo: 02 48 777 999

What are cookies?

Lorem ipsum dolor sit amet lorem ipsum dolor sit amet lorem ipsum dolor sit amet.